Общи условия за ползване

BallaGLife PerfumeShop предлага,

 запазена марка "Giza Perfumes" за продажба на Египетски и Арабски концентрирани парфюми (във вид на маслена есенция) - парфюми съставени от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа, с аромати - еквиваленти на маркови парфюми, създадени от известни дизайнерски къщи. Балла Джи Лайф ООД предлага марката „Giza Perfumes” за страната и има пълните права да предлага и продава нейните продукти както в парфюмерия BallaGLife PerfumeShop в гр. Бургас, така и онлайн на сайта www.glife-perfumes.com

  Всички снимки използвани в сайта www.glife-perfumes.com, са заснети и обработени от 
http://fotograf-burgas.com/ и са интелектуална собственост. Те не могат да бъдат употребявани с рекламна или друга цел без изрично писменно съгласие от Балла Джи Лайф ООД. Всяко копиране и заличаване на логото (при наличие на такова) е недопустимо и ще се счита за нарушение на европейските и международните закони за авторското право. 

* Забележка: Всички търговски марки са собственост на техните парфюмни къщи. Ние не сме свързани и не представляваме нито една от тях. Използването имената на всички марки е единствено и само като ориентир.

Уважаеми клиенти,
С цел избягване на евентуални недоразумения, Моля прочетете "Условията за ползване" на онлайн магазин 
BallaGLife PerfumeShop! 

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас през формата за "Контакти" или на телефон: 0878713855 от 10:30ч. до 18:30ч.;

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин 
BallaGLife PerfumeShop (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите,предлагани от BallaGLife PerfumeShop с разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.glife-perfumes.com Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване. 


 BallaGLife PerfumeShop предлага и продава продуктите на  регистрирана търговска марка на „КОЛОР М” ООД, като “Балла Джи Лайф” ООД има правата да предлага марката за търговска цел.


„Балла Джи Лайф” ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: Бургас, ж.к. “ Славейков”; ЕИК: 205058917

2. За поверителността на вашите данни

  BallaGLife PerfumeShop обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че www.glife-perfumes.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: 

- име и фамилия
- e-mail
- телефон за връзка
- адрес за фактура и доставка
- пощенски код
В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил. 

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на 
http://www.glife-perfumes.com

  Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

  Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина. Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на giza-perfumes.eu заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна. 

Потребителите на сайта се задължават да:

    * Да не изпращат невалидни заявки.
    * Да изписват пълно и точно личните имена, точния адрес за доставка и телефон за връзка на КИРИЛИЦА!
  *При грешка допусната от клиента, сайта не носи отговорност!
   *При възникнал въпрос или неяснота, моля свържете се с нас;
    * Регистрация в електронния магазин.
    * Валиден e-mail адрес.
    * Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране.
    * Вярно попълнени лични данни за контакт.
    * Телефон за контакт;3. Поръчката

  Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на 
http://www.glife-perfumes.com е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.


Потвърждение на Поръчка
Ще получите на посочения от Вас е-майл потвърждение, че изпратената от вас заявка е получена.
Ако сте наш клиент за първи път е възможно да се свържем с вас на посочения от вас телефон за да потвърдите вашата заявка.
Управител Магазин 
BallaGLife PerfumeShop Бургас: Даниела Христова, тел. 0878713855

Поръчката на продукт/и през е-магазините означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите. 

4. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от следнита страница 
http://www.glife-perfumes.com или да получите информация за нея в процеса на поръчка. 


5. Проблеми при изпълнение на поръчката

  Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.
2. Избрали сте "Плащане по Банков път, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.
3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка - имена, адрес, телефон, пощенски код. 

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на giza-perfumes.eu - (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас. 

6. Плащане

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в е-магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово на посочената от нас банкова сметка. 

Предлагаме 3 начина за плащане:
1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.
3. Плащане по банков път.


7. Доставка и получаване на продуктите

Поръчките се доставят от куриерска фирма по Наш избор, на посочения от Вас адрес. 1. С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи, като в случай на заплащане при получаване, Вие се съгласявате да заплатите и дължимата на Куриерската Фирма Такса "Наложен Платеж", калкулирана на база стойността на вашата поръчка и включена в общата цена.
2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
3. Получаване на място в магазин 
BallaGLife PerfumeShop Бургас: избира се в процеса на поръчка. 

8. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:
- Продуктите да са в оригиналната си опаковка
- Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
- Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите

Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.
Адрес за връщане на продукти:
Бургас 8000
ул. „Георги Кирков” 5
магазин 
BallaGLife PerfumeShop

9. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 878713855 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от 
http://www.glife-perfumes.com

10. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6; тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg. 

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при които не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адресhttps://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС. 

11. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост на 
BallaGLife PerfumeShop и “Балла Джи Лайф” ООД и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на “Балла Джи Лайф” ООД. Използването на услугите на уебсайтовете не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях. 

12. За Информацията и продуктите

Информацията и продуктите на 
http://www.glife-perfumes.com, не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми. 


Управител Магазин 
BallaGLife PerfumeShop Бургас: Даниела Христова, тел. 0878713855

  Посетете и нашата страница във Фейсбук: 
www.facebook.com/gizaperfumesburgas

АДРЕС МАГАЗИН:
Ако желаете да се потопите в магията на ориенталските аромати, заповядайте в нашия магазин в гр. Бургас на адрес: ул. “Георги Кирков” 5
Работно време: от Понеделник до Петък от 10:30ч. до 18:30ч., 
Събота - Почивен ден;
Неделя - Почивен ден;

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!